Το Vinyl is Back, η καθιερωμένη εκδήλωση βινυλίου στη χώρα, γιορτάζει το 11ο τριήμερό του, αποχαιρετώντας το καλοκαίρι, γεμάτο βινύλια και μουσικές εκπλήξεις την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, Σάββατο 7 Οκτωβρίου και Κυριακή 8 Οκτωβρίου πάντα με ελεύθερη είσοδο στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου!

Be there!

:: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ LIVE ::

Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου θα εμφανιστεί live o Στάθης Ντόβας που θα τραγουδήσει Παύλο Σιδηρόπουλο αλλά και κάποια δικά του κομμάτια από τον προσωπικό του δίσκο. Στη συνέχεια θα εμφανιστούν οι Illusion Fades, ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα στο είδος που αντιπροσωπεύουν.​

Vinyl is Back @ Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου ]

Τη Κυριακή 8 Οκτωβρίου, οι Penny Dreadful παρουσιάζουν ζωντανά τον δεύτερο δίσκο τους «Pilgrimage» στις 14:00 και υπογράφουν τα βινύλιά τους στο Vinyl is Back! Το γκρουπ πήρε το όνομά του από το ομώνυμο είδος των βρετανικών αναγνωσμάτων του 19ου αιώνα, τα οποία κόστιζαν μία πένα, ενώ η θεματολογία τους στρεφόταν γύρω από ιστορίες φρίκης και γοτθικού τρόμου.
Την ίδια μέρα στις 17:00, η «καλολαδωμένη μηχανή» των Coyote’s Arrow θα… σπινάρει στο stage όπου θα παρουσιάσουν και θα υπογράψουν τον πρώτο δίσκο τους «Desert»!

Vinyl is Back @ Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου ]

:: DJ SETS ::

Οι καλύτεροι djs θα δώσουν το δικό τους χρώμα στη διάρκεια του 3ημέρου επιλέγοντας τις καλύτερες μουσικές της δισκοθήκης τους παίζοντας μόνο βινύλια στα decks του 11ου Vinyl is Back!

Την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου θα παίξουν οι: Ανδρέας Ρόζος & η Εύα Ζευγούλα.

Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου θα παίξουν οι: Μιχάλης Λημνιός, Ιλάν Σολομών [ producer 24.7 radio station ], Άκης Λαδικός, ο Γιάννης Γιαννακόπουλος & ο Σπύρος Ξυπολόπουλος​.

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου θα παίξουν οι: Νικόλας Χατζηγιάννης [ aka Nick The Stripper ], Πέτρος Αδάμ, Μαριάντζελα Σαλίχου [ Athens Lindy Hop ], Ανδρέας Άξιος [ aka The Wanderer ], Τζέην Σαμπανίκου & ο Σάββας Συνοδινός.

Είσοδος: Ελεύθερη

Vinyl is Back @ Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου ]

:: Εκθέματα ::

Καταστήματα πώλησης δίσκων
Ιδιώτες | Συλλέκτες δίσκων
Δισκογραφικές εταιρείες που παράγουν δουλειές καλλιτεχνών και σε δίσκους βινυλίου
Μηχανήματα αναπαραγωγής δίσκων [ πικάπ | ενισχυτές κοκ ]
Αξεσουάρ για βινύλια
Είδη αποθήκευσης δίσκων βινυλίου
Αξεσουάρ και ανταλλακτικά για πικάπ
Έπιπλα/Βάσεις για ηχοσυστήματα
Μουσικές Αφίσες,
Μουσικά T-shirts & Μπλούζες
Μουσικά Βιβλία
Handmade Express Bazaar
Πωλητές Μουσικών Οργάνων [ εταιρείες | ιδιώτες ]

Vinyl is Back @ Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου
Ιουλιανού 33 – 35 | 4ος όροφος | 10433 Αθήνα
Παρασκευή 6.10.2017 – Κυριακή 08.10.2017
Παρασκευή 17: 00 – 21:00 | Σάββατο – Κυριακή 11:00 – 21:00
Τ. +30 210 9408714
[ vinylisback ] | [ facebook ] | [ hellenicmotormuseum ]