Ο διαγωνισμός «Coastlines» ήταν ένας ακόμη Photonet – Photo Contest διαγωνισμός, σε συνεργασία με το περιοδικό Photonet και την Nexus Publications που ως χορηγός στήριξε, προώθησε και βράβευσε τους νικητές του διαγωνισμού.

Οι διαγωνιζόμενοι φωτογράφισαν παραλίες και ακτογραμμές. Ο διαγωνισμός έτρεξε τους καλοκαιρινούς μήνες κάτι το οποίο βοήθησε αρκετά για την συλλογή καλών φωτογραφιών. Το σημαντικό για τους διοργανωτές ήταν όπως πάντα, οτι βγήκαν στη φύση και φωτογράφισαν.

 

Η ανάδειξη των νικητών

Την ανάδειξη των νικητών ανέλαβε η συντακτική ομάδα του περιοδικού καθώς και τα δύο ιδρυτικά μέλη του Photo Contest. Αναλυτικά τα άτομα που αποτέλεσαν την κριτική επιτροπή μπορείτε να βρείτε στην καρτέλα «Κριτές» του διαγωνισμού.

 

Τα βραβεία 

Η Nexus Publications ΑΕ έχει εκδώσει πληθώρα βιβλίων και λευκωμάτων, σε τομείς που αφορούν τις τεχνικές λήψης και επεξεργασίας εικόνας, την ψηφιακή, υποβρύχια και ταξιδιωτική φωτογραφία, το video, και τη φωτογραφία δράσης. Οι τρεις πρώτοι νικητές λοιπόν κέρδισαν βιβλία αξίας 80, 50 και 30€ αντίστοιχα. Επιπρόσθετα κέρδισαν από ένα συλλεκτικό T-shirt από τη σειρά έξι αποκλειστικών σχεδίων της Nexus.

 

Η δημοσίευση στο περιοδικό

Όπως σε όλους τους Photonet – Photo Contest διαγωνισμούς οι νικητές δημοσιεύονται στο έντυπο τεύχος του περιοδικού Photonet. Έτσι, όλοι οι νικητές που πρόκειται να δείτε παρακάτω δημοσιεύθηκαν πρώτα στο τεύχος 204του περιοδικού, που κυκλοφόρησε στις αρχές του μήνα.

//www.photocontest.gr