Μετά από καιρό, είμαστε και πάλι εδώ! Προετοιμαζόμασταν ούτως ώστε να επιστρέψουμε στην καλύτερη δυνατή φάση, έτοιμοι να προσφέρουμε αυτά που επιθυμούμε, στο επίπεδο που θέλουμε!
Βάλαμε καρδιά, ψυχή, ιδέες και όλα εκείνα τα κίνητρα που θα μας επιτρέψουν να κάνουμε την διαφορά στον χώρο των τεχνών, της ηλεκτρονικής μουσικής και της κοινωνικής συμμετοχής, όλα κάτω από μια κολεκτίβα, το MOVE.
Με επιρροές από το παρελθόν και ιδέες για το μέλλον.

:: Back to the Raw ::
Ημερομηνία: Σάββατο 11 Νοεμβρίου.
Σάββατο. Θέλουμε να είστε γεμάτοι ενέργεια. Σας δίνουμε τον χρόνο να ξεκουραστείτε από το βάρος της εβδομάδας πριν έρθετε στο party ενώ ταυτόχρονα σας δίνουμε τον χώρο για να αφουγκραστείτε την εμπειρία, πριν να επιστρέψετε στην αδηφάγα καθημερινότητα.

:: Τοποθεσία | Αθήνα ::
Ρομάντζο. Στην καρδιά της Αθήνας. Μια τοποθεσία που μέχρι σήμερα ποτέ δεν είχατε περάσει πάνω από το dance floor της! Ένα ζεστό, καλλιτεχνικό, γεμάτο αγάπη και κουλτούρα σημείο. Θα το λατρέψετε!

[ Back to the Raw @ Ρομάντζο ]

:: Line Up: Μυστικό ::
Τρείς [ 3 ] DJs. Δύο κορυφαίοι Αθηναίοι και ένας καλεσμένος από την μητέρα γη της ηλεκτρονικής μουσικής, το Σικάγο! Ένας καλλιτέχνης του οποίου η επιρροή έχει μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στην μουσική, όπως την ξέρουμε σήμερα!

Περιορισμένος αριθμός προσκλήσεων: 350 κάρτες
Αποκτήστε την κάρτα σας στέλνωντας mail στο contact@move-project.com

[ Back to the Raw @ Ρομάντζο ]

:: 1ος guest DJ | Σικάγο ::

Γεννημένος στις Η.Π.Α, η οικογένειά του μετοικεί στο Σικάγο περί τα τέλη των 60’s, αρχές 70’s.
Ξεκίνησε να ασχολείται με τις μουσικές από μικρό παιδί. Ήταν το πάθος του και θα τον έβρισκες πάντα κοντά σε όλους εκείνους τους «old school» τύπους, που τότε έπαιζαν την λεγόμενη house μουσική.
Σε εκείνη την περίοδο, το Σικάγο ήταν γεμάτο από DJs που έπαιζαν house και disco ήχους. Ωστόσο, εκείνος διάλεξε μια τελείως διαφορετική κατεύθυνση παίζοντας σπάνια, δύσκολα να τα βρεις grooves.
Όταν οι καλύτεροι, πιο γνωστοί και δημοφιλείς DJs τους οποίους εκείνος θαύμαζε, αναφέρονταν σε αυτόν ως “έναν σοβαρό συλλέκτη house μουσικής”… Ένας ογκόληθος της μουσικής βιομηχανίας γεννιόταν.

Όπως άλλωστε έλεγε και ο ίδιος: «Το μόνο που ήθελα να κάνω, ήταν να επισκέπτομαι διαφορετικά μαγαζιά με βινύλια».
Ο καλεσμένος μας, ανέπτυξε την άκρατη επιθυμία να δημιουργήσει μια από τις μεγαλύτερες συλλογές μουσικής.
Συνειδητοποίησε όμως πως, ενώ εκείνος όργωνε τις μουσικές για να βρει τις καλύτερες deep house μελωδίες, ο κόσμος είχε σταματήσει να παίζει μουσική και αντ’ αυτού έπαιζαν πλέον μόνο beat tracks ενώ αναφέρονταν σε αυτά ως house μελωδίες. Αυτό [ στο μυαλό του ] δεν ήταν η γνήσια house μουσική!

Έτσι, ξεκίνησε μια συνεργασία με μια νέα ιδέα για την εποχή, να δημιουργήσουν νέους, μοναδικούς ήχους.
Γι’ αυτούς ήταν [ και ακόμα είναι ] «αυστηρά βινύλιο [ και μόνο βινύλιο ], αφού η μουσική είναι η πραγματική παγκόσμια γλώσσα».

 

[ Back to the Raw @ Ρομάντζο ]

:: 2ος DJ | Αθήνα ::

Ο δεύτερος DJ της βραδιάς είναι από την Αθήνα. Η επιτυχίες του, από τα 80’s, αντανακλούν ακόμα πάνω στο όνομά του, από τότε που ρόκαρε στο «Big Apple» έως και σήμερα, στο κέντρο της Αθήνας!
Από πολύ μικρή ηλικία μέσα στις μουσικές, κυρίως μέσω της αγάπης των γονιών του για την Latin, την Jazz και την Rock σκηνή.
Ως έφηβος, λάμβανε γραμμένα σε κασέτες set μέσω συγγενών του από τη Νέα Υόρκη. Αυτά ήταν set από dance parties που γίνονταν τα Σαβ/κα σε τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς [ στις Η.Π.Α ] από τεράστια ονόματα της σκηνής όπως οι Jelly Bean, Frankie Knuckles, Larry Levan και άλλοι.
Εν συνεχεία, είχε την τύχη να παρευρεθεί σε κορυφαία μαγαζιά και parties εκτός Ελλάδας όπως : Zanzibar, Shelter, Underground Network, Sound Factory, World, Save the Robots, Body & Soul κ.α.
Στις αρχές του ’90 επέστρεψε στην Αθήνα, με σκοπό να «εκθέσει» του Αθηναίους στον underground ήχο της Νέας Υόρκης, μέσω των club και ραδιοφωνικών του DJ εμφανίσεων. Συνεργάστηκε με τους Magna ως resident DJ και ήταν αναμεμιγμένος με την μνημειώδη σκηνή της Underground House των Αθηνών!
Έχουμε όλοι μοναδικές αναμνήσεις από τα set του σε Paradizzio, The Lab, Cavo Paradiso και πάρα πολλά ακόμα club στην Ελλάδα που έπαιξε δίπλα σε παγκόσμια ονόματα όπως οι : Little Louie Vega, Joe Claussell, Francois K.κ.α.
Σε αυτά τα 25 + χρόνια καριέρας, βρέθηκε να παίζει σε club όλου του κόσμου, όπως τα : Soul Heaven στο Λονδίνο, Angels of Love [ Νάπολη ] και Shelter στη Νέα Υόρκη!
Είμαστε κατενθουσιασμένοι για την παρουσία του στο MOVE | The project και πιο συγκεκριμένα στο event μας “Back to the Raw”!

[ Back to the Raw @ Θέατρο Αλκμήνη ]

:: 3ος DJ | Αθήνα ::

Ο δεύτερος Αθηναίος DJ [ και τρίτος της βραδιάς ], είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες ραδιοφωνικούς παραγωγούς με κυκλοφορίες στην Warp Records.
Με τις μοναδικές μουσικές επιλογές του, έχει γαργαλίσει πολλά χρόνια τώρα τα αυτιά μας, μέσα στην καθημερινότητά. Οδηγώντας μέσα στους δρόμους της πόλης, ακούγοντάς τον μέσα στο αυτοκίνητο από το ράδιο, άλλαξε την όλη εμπειρία κάνοντας μια βόλτα να μοιάζει ένα μοναδικό ταξίδι!
Από την άλλη πλευρά, η εμφανίσεις του στα booth [ με βασικό χαρακτηριστικό την άσβεστη ενέργειά του ] μπορούν να ενθουσιάσουν το κοινό χάριν στην ευρεία γκάμα και τα γεμάτα ενθουσιασμό μουσικά του μπερδέματα!
Παράλληλα, έχει στραφεί προς την παραγωγή [ ως remixer ], σε κομμάτια όπως το “The Rapture” και παραγωγούς όπως οι Alex Gopher και Chet Faker.
Η μουσική του έφτασε μέχρι την Αυστραλία [ Bang Gang Records ], την Γαλλία [ Kitsune Records ] και πολλές ακόμα χώρες και δισκογραφικές.

Τώρα απέκτησε και μια θέση στο “Back to the Raw” από το Move | The Project και είμαστε κάτι παραπάνω από ευτυχείς που θα σας τον παρουσιάσουμε την 11η Νοεμβρίου!

[ Back to the RawΡομάντζο ]

:: Extra info ::

Visuals από τον συνήθη ύποπτο, μέλος του MOVE Project Alex Specs
Ακούστε την μουσική, κλείστε τα μάτια, ανοίξτε το μυαλό και ξεχάστε τα κινητά σας στην τσέπη [ όχι φωτογραφίες, όχι video ].
Ήρθε η ώρα να παρασυρθούμε, χωρίς τις καθημερινές μας συνήθεις που μας αποσπούν την προσοχή.
Πιστέψτε μας, είναι πολύ καλύτερα έτσι!

Με περισσή θετική ενέργεια, ομαδική διάθεση και ζεστό συναίσθημα.

Η ομάδα του MOVE Project

Back to the Raw @ Ρομάντζο
Αλκμήνης 8 – 12 | 11854 Πετράλωνα
Σάββατο 11.11.2017 | 22:00
Τ. +30 216 7003325
[ move-project ] | [ romantso ] | [ residentadvisor ]