Μία από τις ύστατες προσπάθειες ώστε να βρεθεί λύση στο πρόβλημα στέγασης του Διεθνούς Εικαστικού Φεστιβάλ Πάτρας | RE-culture, επιδιώκει η Art in Progress με την ημερίδα “is Art in Progress? – Μία κοινωνία πολιτών με όραμα”.
Αυτή την χρονική στιγμή, τα μέλη της Art in Progress, στρέφονται προς τους δημότες της Πάτρας και όχι μόνο, ζητώντας την αμέριστη βοήθειά τους για την συνέχιση του Εικαστικού Φεστιβάλ.


[ Κλεομένης Κωστόπουλος | KLE | is Art in Progress? @ King George Hall Πάτρας ]

Τα πρώτα δείγματα συμπαράστασης από πολλούς τοπικούς φορείς πολιτισμού όπως: τα θέατρα Λιθογραφείο, Επίκεντρο +, ACT, ο ΝΟΠ, το συνεργατικό καφέ «Γέφυρες» δείχνουν τον δρόμο πως, η ίδια η πόλη, μπορεί να πραγματοποιήσει το μοναδικό Διεθνές Εικαστικό Φεστιβάλ της.


[ is Art in Progress? @ King George Hall Πάτρας ]

Έτσι, στις 22 Νοεμβρίου, ημέρα Τετάρτη στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα “is Art in Progress? – Μία κοινωνία πολιτών με όραμα” στον πολυχώρο King George Hall [ Πλατεία Γεωργίου 1Α, 1ος όροφος ].

is Art in Progress? @ King George Hall Πάτρας ]

Οι πολίτες θα ενημερωθούν για το έργο της Art in Progress, τις εξελίξεις στο Street Art Festival Πάτρας – ArtWalk αλλά και για την κρισιμότητα της κατάστασης σε σχέση με το μοναδικό Διεθνές Εικαστικό Φεστιβάλ της πόλης, RE-culture.


[ is Art in Progress? @ King George Hall Πάτρας ]

Στην ημερίδα θα μιλήσουν μέλη της Art in Progress, σημαντικοί άνθρωποι των εικαστικών Τεχνών και θεσμών από ολόκληρη την χώρα και το εξωτερικό, ενώ καλέστηκαν να πάρουν θέση η κα. Αναστασία Κουμούση, Διευθύντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αχαΐας και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού οργανισμού του Δήμου Πατρέων κ. Βασίλης Θωμόπουλος.


[ Αρχική φωτό: is Art in Progress? @ King George Hall Πάτρας ]

Στο τέλος της παρουσίασης θα δοθεί βήμα στους πολίτες που θα μπορούν να προτείνουν ιδέες ή ενδεχόμενες λύσεις για την διάσωση και το μέλλον του RE-culture.

Η ημερίδα θα είναι ανοιχτή και δωρεάν προς το κοινό ενώ θα μεταδίδεται και μέσω live streaming στο διαδίκτυο.

Και μην ξεχνάτε!
Κάντε κλικ και υπογράψτε στο AVVAZ για το Φεστιβάλ Πάτρας REculture

is Art in Progress? @ King George Hall Πάτρας
Πλατεία Γεωργίου 1Α | 26221 Πάτρα | 1ος όροφος
Τετάρτη 22.11.2017 | 18:30
T. +30 2610 243003
[ kinggeorgehall ] | [ facebook ]
[ artinprogress ] | [ twitter ] | [ pinterest ]