Οι Α.Ω εκδόσεις και η συγγραφέας-μεταφράστρια Πέρσα Κουμούτση σας προσκαλούν στην παρουσίαση της Ανθολογίας Σύγχρονης Αραβικής Ποίησης, που θα γίνει στο PolisArtCafe, την Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου και ώρα 7 το απόγευμα. Χαιρετισμό θα απευθύνουν, ο Πρέσβης του κράτους της Παλαιστίνης και Πρύτανης του Αραβικού Διπλωματικού Σώματος στην Ελλάδα κ. Marwan Emil Toubassi και ο Μορφωτικός Ακόλουθος της Πρεσβείας της Αιγύπτου Δρ. Hussein Marei Mahmoud.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν, η κα Ελένη Γκίκα, συγγραφέας, κριτικός λογοτεχνίας, η κα Ελένη Κεκροπούλου, μέλος του Δ.Σ της Εταιρίας Μεταφραστών, συγγραφέας, εκδότρια, η κα Ελένη Κονδύλη, διδάκτωρ Αραβικού πολιτισμού Πανεπιστημίου Αθηνών, συγγραφέας και η Πέρσα Κουμούτση.
Συντονίζει η κα Αγγελική Στρατηγοπούλου, συγγραφέας, Γ. Γραμματέας του Δ.Σ της Εταιρίας Συγγραφέων. Θα αναγνωστούν ποιήματα στα ελληνικά και τα αραβικά. Μελοποιημένοι στίχοι, από ποιήματα της ανθολογίας, θα αποδοθούν σε σύνθεση του Νικήτα Βοστάνη.
Η εκδήλωση γίνεται με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Παλαιστίνης στην Ελλάδα και του Μορφωτικού Κέντρου της Αιγυπτιακής Πρεσβείας.

 

PolisArtCafe
Πεσμαζόγλου 5 | αίθριο «Στοάς βιβλίου»
Παρασκευή 03.02.2017 | 19:00
Τ. +30 210 3249588
[ PolisArtCafe ]