Μην τα περιμένουμε όλα από την πολιτεία, δεν υπάρχει πολιτεία πια, είμαι κάθετη σε αυτό. Έχω απογοητευθεί πλήρως, όλα τα κάνεις μόνος σου, δεν υπάρχει βοήθεια. Δεν θέλω να πεθάνω σε αυτήν την πατρίδα που κάθε μέρα τρώει τα παιδιά της και άνθρωποι με αξία πάνε πολύ πίσω. Θα ήθελα τα τελευταία χρόνια της ζωής μου να φύγω από την Ελλάδα και να πάω οπουδήποτε που δεν είναι πατρίδα μου και δεν με πονάει. 

Μεγάλες αλήθειες από την Άννα Φόνσου πρόεδρο στο σπίτι του ηθοποιού, σκληρές αλήθειες που πονάνε αλλά απομυθοποιούν πλήρως την εικονική πραγματικότητα στην Ελλάδα της κρίσης, διότι οι αξίες χάθηκαν και οι προσδοκίες των ανθρώπων προδόθηκαν από την πολιτεία που όχι μόνον δεν βοηθά αλλά εμποδίζει κάθε τι δημιουργικό.

Μέσα στην κρίση είμαι χρόνια και δεν μου έχει κάνει εντύπωση όλο αυτό λέει η Άννα Φόνσου και συμπληρώνει, μπορώ να ζήσω και με λίγα αλλά δεν θέλω να ζω σε μια πατρίδα που τρώει τα παιδιά της. Δεν με ενδιαφέρει να είμαι σταρ δεν με ενδιαφέρει να είμαι μακριά από τον κόσμο, το δύσκολο είναι να είσαι απλός άνθρωπος και όχι το σταριλίκι, διότι όπως έλεγε και ο ποιητής Tάσος Λειβαδίτης αν δεν ζήσεις μέσα στους ανθρώπους είναι σαν μην έχεις γεννηθεί.

Η συνέντευξη έγινε σε κανάλι της κρήτης με αφορμή το μουσικό έργο που ετοιμάζουν καλλιτέχνες από την Κρήτη όπως ο Παναγιώτης Μαρακάκης που γράφει τη μουσική για το σπίτι του ηθοποιού με τραγούδια που θα ερμηνεύσουν ο Βασίλης Σκουλάς και άλλοι. Είναι μια ιδέα της Άννα Φόνσου και του Γιώργου Κουτσάκη που έχει τις δημόσιες σχέσεις στο σπίτι του ηθοποιού καθώς και του συνθέτη Π. Μαρακάκη.

Ετικέτες